X

Еуро Колеџ на Саем за Образование

    https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=738416702950711

admin

Meeting of Euro College and Apollos with NTT University in Saigon

Meeting of Euro College and Apollos with NTT University in Saigon. https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=738416729617375

admin

Почесни титули за професори од Дубаи

Претседателот на управниот одбор Г-дин Ранко Цветковиќ и Деканот д-р Љубиша Петрушевски им доделија почесни титу на Dr. Paulson Mathew Chunkapura…

admin

Youth in action programme – “Youthpass” for Youth exchanges

Youth in action programme - "Youthpass" for Youth exchanges https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=738417226283992

admin

Еуро Колеџ на 5-th “COIL” Conference, SUNY – New York

Еуро Колеџ на 5-th "COIL" Conference, SUNY - New York https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=738417492950632

admin

Еуро Колеџ во топ 3 од 101 најдобра компанија во Куманово

Еуро Колеџ во топ 3 од 101 најдобра компанија во Куманово https://www.facebook.com/738416549617393/photos/?tab=album&album_id=738417766283938

admin

This website uses cookies.