X

Галерија на слики од додела на дипломи (Декември, 2015 год.)

https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=839477666177947

admin

Студенти и вработени од „Еуро Колеџ“ на пракса во Италија

Двајца професори и десет студенти од “Еуро Колеџ“ кон крајот на октомври заминаа во Соверато, Италија во соработка со партнерот…

admin

Apollos University has been ranked the 23rd top online doctoral degree program

The Doctorate of Business Administration (DBA) at Apollos University has been ranked the 23rd top online doctoral degree program in…

admin

Додела на сертификати за „Службеник во Книговодство“

Додела на сертификати за успешно завршена програма за образование за возрасни „Службеник во Книговодство“, проект финансиран од страна на Министерство…

admin

Презентација во СОУ „Митко Пенџуклиски“ – Кратово

Тимот на Еуро Колеџ изврши презентации на програмите во СОУ „Митко Пенџуклиски“ од Кратово. https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=738416622950719

admin

Презентации во средни училишта

Презентации во средни училишта во Куманово https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=738416676284047

admin

This website uses cookies.