X

Прилог на ТВ+ телевизија за успешно завршен ERASMUS+ проект

Прилог на ТВ+ телевизија за успешно завршен проект "Academic transfer of knowledge and skills", дел од ERASMUS+ програмата, одобрен од…

admin

Уписи на додипломски и постдипломски студии 2016-2017

Уписите се во тек. За да аплицирате за додипломски и постдипломски студии по бизнис администрација пополнете го Апликацискиот Формулар. За…

admin

Еуро Колеџ рангиран прв на ERASMUS+ клучна акција КА107

По успешно изведените 2 проекти од ERAZMUS+ програмата, подржани од Национална Агенција за Европски образовни програми и мобилност, оваа година…

admin

Аплицирај за стипендија на Еуро Колеџ

Повикот за аплицирање за стипендии е отворен за сите матуранти од средните училишта во Куманово, Крива Паланка и Кратово. Тестирањето…

admin

Презентации во Средни Училишта во Куманово

Тимот на Еуро Колеџ изврши презентации на програмите во средните училишта во Куманово. https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=891303130995400

admin

Прилог на TV+ за успешно реализирана обука во Италија

  Прилог на TV+ за студентска обука во Италија, проект на ЕРАЗМУС+, подржан од Национална агенција за европски програми и…

admin

This website uses cookies.