X

Алумни асоцијација при П.В.П.У Еуро Колеџ ги повикува сите алумни членови

Алумни асоцијацијата при П.В.П.У. Еуро Колеџ - Куманово како една од свои активности во оваа година ја објавува и промоцијата…

admin

Еуро Колеџ за две места погоре на новата Шангајска листа

ПВПУ Еуро Колеџ продолжува со успешниот раст на престижната Шангајска листа и сега се наоѓа на 10-то место на рангираните…

admin

Додела на дипломи 2016

Додела на дипломи на 10 јубилејна генерација додипломци и прва генерација постдипломски https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=1073330679459310

admin

Додела на Сертификати за „Службеник во Книговодство“

Уште една успешно завршена обука за завршена програма за образование за возрасни „Службеник во Книговодство“  и додела на сертификати. https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=1010164465775932

admin

Прилог на ТВ+ телевизија за успешно завршен ERASMUS+ проект

Прилог на ТВ+ телевизија за успешно завршен проект "Academic transfer of knowledge and skills", дел од ERASMUS+ програмата, одобрен од…

admin

Уписи на додипломски и постдипломски студии 2016-2017

Уписите се во тек. За да аплицирате за додипломски и постдипломски студии по бизнис администрација пополнете го Апликацискиот Формулар. За…

admin

This website uses cookies.