X

Аплицирај за стипендија на Еуро Колеџ

Повикот за аплицирање за стипендии е отворен за сите матуранти од средните училишта во Куманово и регионот. Тестирањето ќе се…

admin

Уписи на додипломски студии по Бизнис Администрација 2018-2019

Студиската програма по бизнис администрација  е наменета за оние кои сакаат да работат  во  области како што се менаџмент, интернационален…

admin

Уписи на додипломски и постдипломски студии 2017-2018

Уписите се во тек. За да аплицирате за додипломски и постдипломски студии по бизнис администрација пополнете го Апликацискиот Формулар. За повеќе…

admin

Претседателот на Борд на директори со високо признание од Оксфордската Академија на професори

На  28 Април, 2017 во Лондон, Претседателот на Бордот на Директори на Еуро Колеџ  г-дин Ранко Цветковиќ, се здоби со…

admin

Трибина: Претприемачкото образование во Република Македонија

Центарот за стратегиски истражувања при Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) и Националниот центар за развој на иновации и…

admin

Аплицирај за стипендија на Еуро Колеџ

Повикот за аплицирање за стипендии е отворен за сите матуранти од средните училишта во Куманово, Крива Паланка, Велес и Кратово.…

admin

This website uses cookies.