X

Уписи на додипломски и постдипломски студии 2017-2018

Уписите се во тек. За да аплицирате за додипломски и постдипломски студии по бизнис администрација пополнете го Апликацискиот Формулар. За повеќе информации во врска со конкурсот можете да прочитате на Конкурс за Упис на Студенти.

This website uses cookies.