X

Меѓународна соработка

 

Apollos University

Apollos University (AU) претставува академска институција која е посветена на принципот на обезбедување на највисок квалитет на образование за оние студенти кои сакаат да ги зголемат множностите за напредување во кариерата како и да ги подобрат своите лидерски вештини. Нивните програми се изградени врз основа на трансфер и примена на знаење, критичко размислување и истражувачки вештини. Apollos University е национално акредитиран универзитет во Америка.

[..кликнете тука за веб страната на Apollos University..]


Akamai University

Акамаи е основан на 30 Мај 2002 година и оперира како непрофитна институција за високо образование во согласност со законите и прописите на Соединетите Американски Држави и на државата на Хаваи. Акамаи работи како институција за високо образование ослободена од даноци за цел да обезбеди напредни студии, истражувања и работи корисни за целото општество во светот. Нашите наставни програми се структурирани да бидат еднакви на наставните програми на реномирани институции во светот.

[..кликнете тука за веб страната на Akamai University..]


EDS BUSINESS SCHOOL

EDS BUSINESS SCHOOL формирана од Др. Бен Ли во 2002 година, е водечка  тренинг и executive development организација, задоволувајќи рапидно зголемена побарувачка за развиток на вештини и тренинг меѓу академијата, бизнис сопствениците, професионалците, инжинерите и извршните директори во Азиско-Пацифичкиот регион.

EDS моментно нуди executive development семинари и вмрежувачки активности во Мелезија, Сингапур, Филипини, Виетнам, Хонг Конг и САД, и е позната по своите менаџмент тренинг практики и приципи и единствената, отворена програма за учење за извршни директори.

[..кликнете тука за веб страната на EDS..]

This website uses cookies.