X

Еуро Колеџ рангиран прв на ERASMUS+ клучна акција КА107

По успешно изведените 2 проекти од ERAZMUS+ програмата, подржани од Национална Агенција за Европски образовни програми и мобилност, оваа година Еуро Колеџ е рангиран на прво место за грант под клучна акција КА107. Подолу е табела „Ранг Листа  КА107“, достапна на линк http://na.org.mk/index.php/mk/rezultati.html

Програмата се однесува за меѓународна соработка на академски кадар со престижниот Хокаидо Универзитет од Јапонија и Ифугао Универзитет од Филипини.

This website uses cookies.