X

Еуро Колеџ на Kumanovo News

Оваа година “Еуро Колеџ“ ќе запише сто студенти по бизнис и администрација, од кои триесет веќе се запишани. Одреден број на места се определени и за партнерите од Дубаи.

Читај повеќе:

This website uses cookies.