X

Галерија на слики од додела на дипломи (Декември, 2015 год.)

admin

Доделени дипломи на 9-та генерација дипломци во „Еуро Колеџ“

На 46 дипломци од 9-та генерација запишани во 2012/2013 година на “Еуро Колеџ“ викендов во…

admin

Студенти и вработени од „Еуро Колеџ“ на пракса во Италија

Двајца професори и десет студенти од “Еуро Колеџ“ кон крајот на октомври заминаа во Соверато,…

admin

Apollos University has been ranked the 23rd top online doctoral degree program

The Doctorate of Business Administration (DBA) at Apollos University has been ranked the 23rd top…

admin

Додела на сертификати за „Службеник во Книговодство“

Додела на сертификати за успешно завршена програма за образование за возрасни „Службеник во Книговодство“, проект…

admin

Еуро Колеџ во вести на ТВ+

Објавено на ТВ+ линк. Од вчера започнаа уписите во високообразовната установа „Евро колеџ“.  Оваа студентска…

admin