X

Еуро Колеџ рангиран прв на ERASMUS+ клучна акција КА107

По успешно изведените 2 проекти од ERAZMUS+ програмата, подржани од Национална Агенција за Европски образовни програми и мобилност, оваа година…

admin

Аплицирај за стипендија на Еуро Колеџ

Повикот за аплицирање за стипендии е отворен за сите матуранти од средните училишта во Куманово, Крива Паланка и Кратово. Тестирањето…

admin

Презентации во Средни Училишта во Куманово

Тимот на Еуро Колеџ изврши презентации на програмите во средните училишта во Куманово. https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=891303130995400

admin

Прилог на TV+ за успешно реализирана обука во Италија

  Прилог на TV+ за студентска обука во Италија, проект на ЕРАЗМУС+, подржан од Национална агенција за европски програми и…

admin

Галерија на слики од додела на дипломи (Декември, 2015 год.)

https://www.facebook.com/pg/eurocollege.ku/photos/?tab=album&album_id=839477666177947

admin

Студенти и вработени од „Еуро Колеџ“ на пракса во Италија

Двајца професори и десет студенти од “Еуро Колеџ“ кон крајот на октомври заминаа во Соверато, Италија во соработка со партнерот…

admin

This website uses cookies.