X

Додела на дипломи 2016

Додела на дипломи на 10 јубилејна генерација додипломци и прва генерација постдипломски

admin

Додела на Сертификати за „Службеник во Книговодство“

Уште една успешно завршена обука за завршена програма за образование за возрасни „Службеник во Книговодство“…

admin

ERASMUS+ Проект “Academic transfer of knowledge and skills” со Ифугао Државен Универзитет од Филипини

Проект со наслов "Academic transfer of knowledge and skills", дел од ERASMUS+ програмата, одобрен од…

admin

Прилог на ТВ+ телевизија за успешно завршен ERASMUS+ проект

Прилог на ТВ+ телевизија за успешно завршен проект "Academic transfer of knowledge and skills", дел…

admin

Уписи на додипломски и постдипломски студии 2016-2017

Уписите се во тек. За да аплицирате за додипломски и постдипломски студии по бизнис администрација…

admin

Еуро Колеџ рангиран прв на ERASMUS+ клучна акција КА107

По успешно изведените 2 проекти од ERAZMUS+ програмата, подржани од Национална Агенција за Европски образовни…

admin