X

Уписи на додипломски и постдипломски студии 2017-2018

Уписите се во тек. За да аплицирате за додипломски и постдипломски студии по бизнис администрација…

admin

Претседателот на Борд на директори со високо признание од Оксфордската Академија на професори

На  28 Април, 2017 во Лондон, Претседателот на Бордот на Директори на Еуро Колеџ  г-дин…

admin

Трибина: Претприемачкото образование во Република Македонија

Центарот за стратегиски истражувања при Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) и Националниот центар…

admin

Аплицирај за стипендија на Еуро Колеџ

Повикот за аплицирање за стипендии е отворен за сите матуранти од средните училишта во Куманово,…

admin

Алумни асоцијација при П.В.П.У Еуро Колеџ ги повикува сите алумни членови

Алумни асоцијацијата при П.В.П.У. Еуро Колеџ - Куманово како една од свои активности во оваа…

admin

Еуро Колеџ за две места погоре на новата Шангајска листа

ПВПУ Еуро Колеџ продолжува со успешниот раст на престижната Шангајска листа и сега се наоѓа…

admin