ERASMUS+ Проект “Academic transfer of knowledge and skills” со Ифугао Државен Универзитет од Филипини

EC-Ifugao-poster

Проект со наслов “Academic transfer of knowledge and skills”, дел од ERASMUS+ програмата, одобрен од Национална Агенција за Европски Образовни Програми и Мобилност беше изведен во соработка со IFUGAO State University, Philippines. ERASMUS+ Project in Philippines

Прилог на ТВ+ телевизија за успешно завршен ERASMUS+ проект

video-post

Прилог на ТВ+ телевизија за успешно завршен проект “Academic transfer of knowledge and skills”, дел од ERASMUS+ програмата, одобрен од Национална Агенција за Европски Образовни Програми и Мобилност. Проектот беше изведен во соработка со IFUGAO State University, Philippines.

Уписи на додипломски и постдипломски студии 2016-2017

11895275_758208750971506_4859396340708272426_o

Уписите се во тек. За да аплицирате за додипломски и постдипломски студии по бизнис администрација пополнете го Апликацискиот Формулар. За повеќе информации во врска со конкурсот можете да прочитате на Конкурс за Упис на Студенти.

Еуро Колеџ рангиран прв на ERASMUS+ клучна акција КА107

erasmus-rang-list

По успешно изведените 2 проекти од ERAZMUS+ програмата, подржани од Национална Агенција за Европски образовни програми и мобилност, оваа година Еуро Колеџ е рангиран на прво место за грант под клучна акција КА107. Подолу е табела „Ранг Листа  КА107“, достапна на линк http://na.org.mk/index.php/mk/rezultati.html Програмата се однесува за меѓународна соработка на академски кадар со престижниот Хокаидо Универзитет од Јапонија и […]

Аплицирај за стипендија на Еуро Колеџ

IMG_7824

Повикот за аплицирање за стипендии е отворен за сите матуранти од средните училишта во Куманово, Крива Паланка и Кратово. Тестирањето ќе се одржи на 15.06.2015 год. во 12 час во просториите на Еуро Колеџ  за доделување на 12 целосни и делумни стипендии. Повикот важи за матуранти од училиштата Гимназија „Гоце Делчев“, ССОУ „Киро Бурназ“, ОСТУ „Наце Буѓони“ […]